Cautare

4636 de rezultate pentru "imagini cu gabriel serban nastase" (7.95 secunde)
Teatrul Metropolis, Primaria Municipiului Bucuresti si Cocor va invita vineri, 14 decembrie la un eveniment unic, menit sa omagieze marii artisti ai scenei romanesti, cu ocazia Sfantului Filimon, ocrotitorul fauritorilor de spectacole.
Audiobook-ul, realizat in colaborare cu Serviciul Patrimoniu Cultural si Arhive, apare in colectia Fonoteca de Aur, seria Spectacolul poeziei, prezentat de Titus Vijeu, cu o evocare de Andrei Serban.
Marius Manole si Serban Pavlu teatrulavangardia.ro Duminica 15 Aprilie, ora 17:00 Duminica 06 Mai, ora 16:00 Bucuresti -Cinema Pro Distributie: Marius Manole si Serban Pavlu.
Va rugam sa ne explicati ce este kinetoterapia si cu ce se ocupa aceasta ramura a medicinii naturiste? Ovidiu Serban Indrei, kinetoterapeut: - Kinetologia este stiinta care se ocupa cu studiul miscarii organismelor vii si al structurilor care participa la aceste miscari.
Nu mai este un secret ca Matei Vintila, socrul lui Serban Huidu, are in ultima vreme probleme financiare. Ceea ce se stia mai putin este ca fostul senator are un credit urias la banca, pentru care a ipotecat imobilul din Cotroceni in care locuieste si carcotasul Serban Huidu.
Serban Nicolae despre ancheta privind dezvaluirile lui Ghita. ... Senatorul PSD Serban Nicolae, noul presedinte al Comisiei juridice a Senatului, nu isi face mari sperante in privinta anchetei pe care o face Parchetul general in cazul dezvaluirilor fostului deputat Sebastian Ghita.
OMUL SISTEMULUI - Fostul ministru al Justitiei, Robert Cazanciuc, a fost votat in unanimitate in Comitetul Executiv al PSD pentru sefia Comisiei juridice din Senat in locul senatorului Serban Nicolae.
Medicii legisti au stabilit ca tanara de 25 de ani care a fost impinsa pe linia de metrou, la statia Dristor I, de Magdalena Serban, a murit din cauza leziunilor craniene si faciale puternice suferite dupa ce a fost lovita de garnitura de tren, au declarat, pentru Libertatea, surse de la Institutul National de Medicina Legala.
Desi pare de domeniul absurdului, faptul ca un nume urias, de origine romana, al teatrului mondial, studiat inca din timpul vietii in toate facultatile din lume, este exilat sa monteze in provincie, nici macar nu mai poate sa te mire, atata timp cat, in buna traditie a romanului, stim sa ne ignoram valorile cu o perseverenta si opacitate demne de o cauza mai buna, daca nu ar fi atat de autodistructive pentru esenta noastra spirituala.
Accident cu mai multe victime la Timisul de Sus, in judetul Brasov. Jeepul in care se afla realizatorul TV Serban Huidu si familia sa circula dintre Predeal spre Brasov, a intrat pe contrasens si a lovit un autoturism Dacia Logan.
Dupa ce Romania a devenit membra a Aliantei Nord-Atlantice, in 2004, ea a intrat sub incidenta acordului privind schimbul de informatii privind statele NATO, atentioneaza publicatia ruseasca, sugerand ca diplomatul roman Gabriel Grecu s-ar afla de fapt in simbria Statelor Unite.
Mihai Gotiu a realizat un interviu cu Vasile Dancu, publicat pe voxpublica.ro, sub titlul: ... Este vorba despre partidul gestant al generalului Gabriel Oprea, care i-a dat o comanda si Dancu o executa.
Desi sustine ca nu vrea sa porneasca razboiul impotriva presedintelui Traian Basescu pentru a-l trage la raspundere in legatura cu situatia sa locativa, liderul PSD, Adrian Nastase, si partidul sau au inceput strangerea de semnaturi in Parlament pentru infiintarea unei comisii speciale de ancheta.
Deocamdata, nu se cunoaste cu exactitate cate mandate a revenit fiecarei formatiuni, dar, in mare, lucrurile stau in felul urmator:
Nu au lipsit nici personalitatile judetene, respectiv presedintele PSD Maramures si organizator al evenimentului, Gabriel Valer Zetea, alaturi de primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, secretarul executiv al filialei judetene si secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Dragos Titea, primarul orasului Seini, Gabriela Tulbure (PSD), edilul localitatii Tautii Magheraus, Anton Ardelean (PSD), senatorii Liviu Marian Pop si Sorin Ovidiu Bota, deputatul PSD de Baia Mare, Florin Tataru, presedintele PC al Consiliului Judetean, Zamfir Ciceu.
Ion Cristoiu) Celor care nu m-au urmarit marti seara, la B1Tv, pronuntandu-ma despre textele postate pe Facebook de Carmen Gigina, mama politistului Gigina, reactie la decizia Senatului de a nu-i ridica imunitatea lui Gabriel Oprea, ceruta de DNA, le pun la dispozitie textul.
Cei zece alesi municipali care au votat in cadrul sedintei de Consiliu Local impotriva introducerii pe ordinea de zi a doua proiecte de hotarare initiate de consilierii PC, se vor alege cu plangeri penale pentru abuz in serviciu din partea Partidului Conservator Galati, ne-a declarat presedintele organizatiei judetene a partidului, Eugen Durbaca.
Plenul Senatului a respins motiunea simpla a PSD intitulata "Guvernanti, opriti umilirea pensionarilor si militarilor romani!", cu 49 de voturi pentru, 65 de voturi impotriva si nicio abtinere.
Dupa ce scriitorul Mircea Cartarescu a proclamat epoca Basescu terminata, filosoful Gabriel Liiceanu a declarat ca se "indeparteaza" de seful statului, fiindca acesta a sustinut ca Ceausescu ar fi fost un mare presedinte daca ar fi stat doar 10 ani la putere.
Se pare insa ca statul mai are mult de asteptat pina sa obtina in instanta recuperarea banilor, deoarece societatea in cauza nu mai figureaza cu bunuri vandabile in patrimoniu si, mai mult, o parte dintre actele contabile par sa fi disparut fara urma.
google-analytics.com